Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Kadın Hakemler Gösterdikleri Performanslarıyla Dikkat Çekiyorlar

Muğla Mahalli Amatör Ligde görev yapan erkek futbol hakemlerimizin yanı sıra bayan futbol hakemleri  de görev aldıkları futbol müsabakalarında  saha içerisinde gösterdikleri başarılı performans ile spor severlerin dikkatini çekiyorlar.

Kadın Hakemler Gösterdikleri Performanslarıyla Dikkat Çekiyorlar
  • 14 December 2022, Wednesday 22:32

Geçtiğimiz Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumunda oynanan Milas Ergin Spor U 16 Takımı ile Milas Gençlik Spor U 16 müsabakasında aşırı yağmur altında görev yapan Selenay Avcı ile Fatma Taşkesiği isimli Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde öğrenim gören futbol hakemleri  sezon başından beri görev aldıkları her müsabakada  yönetimleriyle  her bireyin dikkatini çekmekte.

Pazar günü oynanan Ergin Spor Milas Gençlik Spor müsabakasını tribünden takip eden Milas Ergin Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Zarife Turgut,  U 16 Liginde görev yapan bayan hakemlerle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, “Bayan futbol hakemlerimizin gösterdikleri saha içi performanslarını çok beğendim. Bende uzun yıllardan beri futbolun içerisindeyim. Şunda Milas Ergin Spor Kulübünde hem yöneticilik yapıyorum, hem de spor koordinatörü olarak görev yapıyorum. Muğla Mahalli  Futbol liginde görev yapan bütün bayan futbol hakemlerine bundan sonraki müsabakalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık