Kadın şiddetine, erkeklerin tepkileri büyüyor

Muğla Mor Pedal Kadın Bisiklet Derneği tarafından başlatılan "Kadın Şiddetini Kınama" protesto etkinkinliğine erkeklerin katılımı artarak sürüyor.

Kadın şiddetine, erkeklerin tepkileri büyüyor
  • 20 April 2021, Tuesday 15:16

Sosyal medya yoluyla Kadına Şiddeti kınadıklarını paylaştıklar videolar ile  duyuran ülkenin her yöresindeki duyarlı ve sorumluluk sahibi erkekler, Muğla Mor Pedal Derneği’nin seslerine kayıtsız kalmadıklarını gönderdikleri mesajlar ile belirtiyorlar.

Muğla Mor Pedal  Bisiklet Derneği Başkanı Yasemin Duygulu sosyal medya yoluyla yaptığı açıklamada "Kadın Şiddeti”ne dur diyen ve şiddeti kınayan tüm erkeklere teşekkür ederek, “derneğimizin başlattığı ülkemizin kanayan yarası olan kadın şiddetine karşı erkeklerin de seslerini yükseltmelerinden dolayı” çok mutlu olduklarını söyledi.

Kadın şiddetinin  kadın erkek sorunu olmadığını, şiddetin bir insanlık sorunu olduğunu vurgulayan Yasemin Duygulu, Mor Pedal  Bisiklet Derneği’nin  seslerine ses olarak, destek veren herkesi kutladığını söyledi.

19 Mayıs'ta Muğla'da bir bisiklet şenliği düzenleyeceklerini vurgulayan başkan Yasemin Duygulu, “Mor Pedal Bisiklet Derneği olarak kadınların sesi olmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık