Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milli Sporcu, Başkan Tokat’ı ziyaret etti

2020-2021 Voleybol Sezonunda Türkiye Sultanlar Ligi Voleybol Takımlarından Türk Hava Yolları’nda forma giyen, bu sezon içersinde yer aldığı THY Takımı ile başarılı bir performans sergileyen ve bu başarısıyla da Türk Milli Voleybol Takımının genç yetenekler aday kadrosuna davet edilen Büşra Şahin ve Ailesi, 20 Nisan Salı günü (bugün) Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek verdikleri destek için teşekkür ettiler.

Milli Sporcu, Başkan Tokat’ı ziyaret etti
  • 20 April 2021, Tuesday 15:24

Milas Belediyespor Kulübü alt yapısında voleybola başlayan ve uzun yıllar bu takımın formasıyla başarılı maçlara imza atan genç sporcu Büşra Şahin profesyonel ilk imzasını 2013 yılında İstanbul Voleybol Takımlarından Yeşilyurt’a atmış ve daha sonrasında da 2019-2020 sezonunda Sultanlar Ligi’nde mücadele eden THY takımına transfer olmuştu.

2020-2021 Voleybol sezonunda mücadele ettiği ve formasını giydiği THY Takımında sürekli olarak kendisine ilk altıda yer bulan Milas doğumlu genç sporcu Büşra Şahin, başarılarıyla Milas’ın adını duyurmuştu.

Sultanlar Ligini üçüncü sırada tamamlayan THY Voleybol Takımı bu başarısıyla Avrupa Kupasında mücadele etme hakkını kazanırken sporcumuz Büşra Şahin de Türk Milli Takımın umut vaat eden genç yetenekler grubu içersine alınarak Milli Takıma davet edilmişti.

Başkan Tokat’a Teşekkür etti

Lig maçlarının sona ermesi sonrasında ailesinin yaşadığı Milas’a gelen 24 yaşındaki sporcumuz Büşra Şahin, Milas Belediyesi ve Milas Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret ederek, yer aldığı Yeşilyurt ve THY Voleybol Takımlarındaki gelişimi ve Milli Takıma davet edilmesiyle ilgili başkan Tokat’a bilgiler vererek, başkan Tokat’a kendisine verdiği destek için teşekkür etti.

Büşra Şahin: “Öncelikle profesyonel liglerde yer alan Yeşilyurt takımına transfer olmamda gösterdiğiniz kolaylık ve verdiğiniz destek için size çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Milas Belediyespor Kulübü’nde voleybola başlamış bir sporcu olarak şu anki yerimde olmamda kulübümüzün antrenörleri ve sizin emeğiniz büyüktür. Geçtiğimiz günlerde Milli Takıma davet edildiğimi de öğrendim; bu mutluluğumu da sizle paylaşmak istedim.

Lig maçlarımız öncesinde ve sonrasında her zaman benimle yapılan röportajlarda sizlerden ve kulübümüzden övgüyle söz ediyorum. Bu nedenle sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum ve kulübümüzün bana ihtiyaç duyduğu her zaman yanınızda olacağımı belirtmek isterim” diyerek sözlerini noktaladı.

Başarılı Sporcuyu Kutladı

Başkan Muhammet Tokat da yaptığı konuşmasında, Büşra Şahin’in başarılı bir sezon geçirmesinden ve Milli Takıma davet edilmesinden dolayı mutlu olduğunu vurgulayarak, “Milas Belediyespor Kulübü hedeflerinden bir tanesini senin sayende hayata geçirdi” dedi.

“Alt yapımızdan yetişen sporcularımızın profesyonel spor kulüplerinde yer alması kulübümüzün ilk hedeflerinden birisidir; seninle biz bu hedefi gerçekleştirmiş olduk, bu yüzden biz de sana teşekkür ediyoruz” diyen başkan Tokat, Büşra Şahin’in Milas’ı başarıyla temsil ettiğini belirterek “Biliyoruz ki sen kulübümüzün sana ihtiyacı olduğunda her zaman bizimle birlikte olursun” dedi.

Başkan Tokat sporcu Büşra Şahin ve ailesinin ziyareti nedeniyle mutlu olduğunu da belirterek, “sporcumuza yeni sezonda milli takımda başarılar diliyorum” dedi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis