Kadın sporcular kahvaltıda buluştular

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Milas Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kadınlar Arası Voleybol Turnuvası, 10 kadın voleybol takımının katılımıyla 19 Şubat-8 Mart tarihleri arasında Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde oynandı.

Kadın sporcular kahvaltıda buluştular

Turnuvanın şampiyonluğunu Milas Milli Eğitim Voleybol Takımı kazandı.

Kadınlar Rengârenk Cafe’de Buluştular

Turnuvanın tamamlanmasından sonra turnuvaya katılan takımların sporcularına, yöneticilerine, maçlarınhakemlerine, basın mensuplarına Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından 9 Mart Cumartesi günü bir sabaha kahvaltısı verilerek, yorgunlukları bir nebzede olsun giderildi.

Milas Rengârenk isimli Cafe’de buluşan kadın voleybol sporcularına ev sahipliğini Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın eşi Elif Tokat yaptı. Kahvaltıya Milas Belediye Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Zeynep Çınar ve Kent Konseyi Başkanı Mehmet Günlük de katıldılar.

KadınlarGünü Kutlu Olsun

Kahvaltı sonrası Başkan Yardımcısı Zeynep Çınar yaptığı konuşmada çok güzel bir turnuva izlediklerini belirterek, turnuvaya katılan ve düzenleyenlere teşekkür etti ve 8 Mart Kadınlar gününüz kutlu olsun diklerini iletti. Kent Konseyi Başkanı Mehmet Günlük de yaptığı konuşmada, geleneksel hale gelen voleybol turnuvasının devam edeceğini vurgulayarak, Kent Konseyi Kadın Meclisinin kapısı tüm Milaslı kadınlara açıktır dedi.

Mehmet Günlük gelecek yıl daha geniş kapsamlı bir turnuvada buluşma dileğini iletti.

Yapılan konuşmalar sonrasında kahvaltının ev sahibi Elif Tokat ve kızı Ezgim Tokat kahvaltıya katılan kadın sporculara çiçek vererek günlerini kutladılar.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık