Kadınlar 4.Kez Sahadalar

Her yıl geleneksel olarak Milas Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen Kadınlar Voleybol turnuvası 18 Şubat tarihinde başlıyor.

Kadınlar 4.Kez Sahadalar

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kadınlar Voleybol Turnuvasına 10 takım katılıyor.

Gruplar ve Katılımcı Takımlar Belli Oldu

7 Şubat Cuma günü Milas Kent Konseyi bürosunda gerçekleştirilen Voleybol Turnuvası grup oluşumunda yer alan Milas Kent Konseyi Başkanı Mehmet Günlük, Milas Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Pembe Sarı, Turnuva Komitesi Sorumlusu Nurullah Sarı’nın nezaretinde yapılan kura çekilişi sonrasında A Grubun’da 1- Milas Belediyesi 2-Muhasebeciler 3-İsmetpaşa(2) 4-Karyaspor 5-Muğla Cumhuriyet Kadınları, B Grubunda ise 1- Milli Eğitim 2- Hastane 3- SGK 4- İsmetpaşa (1) 5- Muğla Voleybol Takımları yer aldılar.

 Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde 18 Şubat tarihinde oynanmaya başlayacak olan Kadınlar Voleybol Turnuvası ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kadın Meclisi Başkanı Pembe Sarı,“Milas’ta dördüncüsünü düzenlediğimiz turnuvaya bu yıl Muğla’dan 2 takım katılıyor. 8 takım da Milas’tan turnuvamıza iştirak ediyor. Her yıl bu sayının daha da artmasını istiyor ve bekliyoruz. Turnuva komitesi ve Kent Konseyi olarak kadınlarımızı salonlara çekerek spor yapmalarını sağlamak amaçlı düzenlediğimiz turnuvamıza Milaslı tüm sporseverleri bekliyoruz” dedi.

Bugüne kadar yapılan Kadınlar Voleybol Turnuvası’nda ilk sene şampiyonu Milas Belediyesi, ikinci sene Dr Mete Ersoy Okulu ve üçüncü sene ise Sınav Koleji, şampiyonluk sevincini yakaladılar.

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık