Kadrolarını Şekillendirmeye Başladılar

2018-2019 Muğla Süper Amatör Küme Ligini Turgutreisspor’un ardından ikinci sırada tamamlama başarısı gösteren Düğerek Güneşspor, 2019-2020 sezonunda Süper Amatör Küme Ligi’nde şampiyon olmak için takım kadrosunu şekillendirmeye başladı.

Kadrolarını Şekillendirmeye Başladılar

Yeni sezona geçen seneki teknik sorumlusu Nazım Ceylan, kaleci antrenörü Mustafa Turgut ile devam edecek olan Düğerek Güneşspor bugüne kadar 8 oyuncuyla yeniden anlaşma yaptı.

Geçen sene takım kadrosunda yer alan kaleci Sinan Karaca, savunma oyuncuları Hüseyin Çağırgan, İlhan Özcan, orta saha oyuncuları İsa Sevim, Oğuz Baltacı, hücum oyuncuları Volkan Eda Narin ve Furkan Ürgün ile yeniden anlaşma sağlayan Düğerek Güneşspor’da son transfer, geçen sene takımın kaptanlığını yapan ve bir dönem Yeni Milasspor’da da forma giyen başarılı savunma oyuncusu İnan Karabulut oldu.

 

İnan Karabulut 1 dönem daha Düğerek Güneşspor’da

 

2018-2019 Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde Düğerek Güneşspor’un takım kaptanlığını yapan ve ligin ikinci sırada tamamlanmasında büyük pay sahibi olan savunma oyuncusu İnan Karabulut, 2019-2020 futbol sezonunda yeniden Düğerek Güneşspor’un formasını giyecek.

 

Beçin Gençlikspor ve Yeni Milasspor’da Sessizlik Devam Ediyor

 

2019-2020 futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele edecek olan ilçemiz takımları Yeni Milasspor ve Beçin Gençlikspor’da yeni sezon öncesinde herhangi bir faaliyet görülmüyor.

Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık basın yoluyla istifa etmeyeceğini ve yeni sezonda kulübün başkanlığını sürdüreceğini açıklamıştı.

Beçin Gençlikspor Kulübü Başkanı Erhan Çiftçi ise Temmuz ayı içersinde Olağanüstü Genel Kurul Kararı aldığını yine basın yoluyla Milaslı futbolseverlere duyurmuştu.

Ancak her iki Milas takımının kulüp başkanlarının, kulüple ilgili yeni sezonda nasıl bir yol izleyecekleri konusunda basına herhangi bir açıklama yapmamaları iki takımın taraftarlarının ‘yeni sezona hazırlanmakta geç kalıyoruz’ şeklinde düşünmelerine neden oluyor.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık