“Kalbini kırdığım herkesten özür diliyorum” 

3 yıldan beri Yeni Milas Spor Kulübü’nde kulüp başkanı olarak görev yapmakta olan Öcal Yüksel Çarşamba günü sosyal medyadan yaptığı açıklama ile Yeni Milasspor Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. Perşembe günü ise saat 14.00’te kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında da istifasını yineledi.

“Kalbini kırdığım herkesten özür diliyorum” 

Öcal Yüksel yaptığı basın açıklamasında, yalnız bırakıldığını, bu nedenle de görevi bıraktığını açıkladı.

Türkiye’nin Amatör kulüpleri içerisinde en köklü kulübü olan Yeni Milasspor camiasında elinden geldiğince hizmet verdiğine vurgu yapan mor-beyazlı kulübün başkanı Öcal Yüksel, “Göreve başladığım günlerde Mor Beyazlı ekibi ilk önce guruptan çıkaracağımı, sonrasında da kuracağı elit kadro ile Bal Ligi’ne çıkacağının sözünü vermiştim. Ancak yalnız bırakıldığım için verdiğim sözleri tutamadım. Sahipsiz kalınca taraftarların benden beklentilerini yapamadığım için çok zor günler geçirdim” dedi.

2022-2023 sezon başında ilk önce takımı çalıştıracak hocayla anlaşma yaptığını, İzmir’den üç önemli tanınmış futbolcuyla anlaşmaya vardığını söyleyen Yüksel, “Milaslı bazı insanların benim hakkında çıkardıkları dedikodular nedeniyle prensipte anlaşmama rağmen antrenör görevi bırakıp gitti. Ardından peşinat alan üç sporcu Milas’ı terk etti. Yalnız kaldığım için zor günler geçirdim. Hocayla ve bazı futbolcularla yapılan anlaşma sonrasında bir aydan beri çalışmalarımız Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda devam ediyor. Şu anda Yeni Milasspor’da U18 liginde yer alacak sporcu kadromuz hazır. Cuma günü ilk iş olarak son yapılan seçimde divan başkanı olan eski kulüp başkanlarından Cenker Çetin arkadaşımıza kulübü teslim edeceğim. Yeni Milasspor takımı sahaya çıkıncaya kadar buradayım. Takımımız sahaya çıktıktan sonra resmi evraklarla birlikte divan başkanı Cenker Çetin arkadaşımıza kulübü teslim edeceğim.

Yeni Milas spor camiasında kalbini kırdığım her bireyden özür diliyorum. Yalnız bırakıldığım için çok sıkıntılı günler geçirdim. Artık çok yoruldum. Tesis ve resmi evrakları divan başkanına vererek görevime nokta koyuyorum. 3 yıl içerisinde çok sıkıntılı günler geçirdiğim için öfkeme yenik düşerek kırdığım herkesden bir kez daha basın aracılığıyla özür diliyorum. Geçtiğimiz sezonlarda takımımızda forma giyen sporcu kardeşlerimizi takımda tuttuk, anlaşma sağladık. Deneyimli sporcuların yanı sıra alt yapımızda yer alan U18 takımımızda çok yetenekli sporcularımız var. Bu sezon çok sıkıntı çekmeyeceğimizi  düşünüyorum” dedi.

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık