Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Kapalı spor salonu inşaatı yükseliyor

İsmetpaşa Mahallesi Sodra eteklerinde yer alan yeni Kapalı Spor Salonu’nun inşaatı, bu yaz başında başlamıştı. 1000 kişilik olacak yeni Kapalı Spor Salonu inşaatı hızla devam ediyor.

Kapalı spor salonu inşaatı yükseliyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan Kapalı Spor Salonu 1000 kişi kapasiteli ve FIBA standartlarında salon parkesi ve uluslararası standartlarda spor salonuyla, Erkekler 1.ligde mücadele eden Milas Belediyespor’un maçlarının da yapılabileceği bir tesis olacak. Ana salon dışında 4 adet antrenman salonu, soyunma odaları, toplantı ve eğitim salonları bulanan Kapalı Spor Salonu’nun bu yıl sonunda tamamlanarak hizmete gireceği bildirildi.

Öte yandan, şehrin merkezindeki eski Kapalı Spor Salonu’nun da depreme dayanıklı şekilde güçlendirilerek, ikinci salon olarak kullanılacağı bildirilmişti. Ancak yanındaki Hükümet Konağı’nın önümüzdeki günlerde yıkılarak, arsasının yeşil alan olarak bırakılacağı belli olduktan sonra, burasının da yıkılarak yeşil alan olarak bırakılması gündemde. Böylece, Atatürk Heykeli’nin de bulunduğu Atapark, Milaslılar için, akşamları rahatça gezebilecekleri, dinlenebilecekleri geniş bir meydana kavuşmuş olacak.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık