Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Kar yağışı seferleri aksattı

​​​​​​​Yurt genelinde yaşanan kar yağışı nedeniyle Milas-Bodrum Havalimanı’ndaki dört sefer iptal edildi. Birçok ilden Milas’a karayolu ile gelmek isteyen vatandaşlar da yolların açılmasını bekliyor.

Kar yağışı seferleri aksattı
  • 25 January 2022, Tuesday 12:03

Ülke genelinde etkili olan kar yağışı; hava ve karayolunu doğrudan etkiledi. Toplu taşıma kullanarak Milas’a gelmek isteyen vatandaşlar, çeşitli illerde mahsur kaldı. Milas-Bodrum Havalimanı’nda da birçok uçuş ya ertelendi, ya da iptal edildi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nden alınan verilere göre; dün 4 iç hat uçuşu iptal edildi, 1 iç hat uçuşuna ise 7 saat gecikme verildi.

Van çıkışlı Milas-Bodrum seferi yapan otobüsler de seferlerini iptal etti. Otogara gelen yolcular ise seferlerin iptal edilmesine üzüldüklerini ancak yapacak başka bir şeyin olmadığını ifade ettiler. Bodrum’a gidecek olan İbrahim Çelik isimli vatandaş, “Bodrum’a gidecektim ama ne yazık ki kar nedeniyle yollar kapalı, gidemiyoruz. Yarın açılabilirmiş dediler. Biz de mecburen otogarda kalacağız” ifadelerini kullandı. Bedrettin Gökdoğu isimli yolcu da, “Milas’a gitmem gerekiyordu ama gidemedim. Çarşamba gününe ertelendi” diye konuştu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık