Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Karan bebeğe esnaf desteği

Milas, bir süredir SMA hastası KARAN BEBEK için gerekli olan ilaçların temin edilmesi amacıyla açılan bağış kampanyasıyla çalkalanıyor. Pek çok Milaslı kurum ve kuruluş, SMA hastası Karan Bebek için bağış kampanyası, kermesler düzenlerken, pek çok Milaslı esnaf da Karan Bebek için bağış kumbaralarında, alışveriş için gelen müşterilerinden bağış topluyor.

Karan bebeğe esnaf desteği
  • 02 March 2023, Thursday 15:29

Milaslı esnaflardan Levent Optik de, gelen müşterilerine, Karan Bebek için bağış yapabileceklerini belirterek, Karan Bebek bağış kutusuna bağış kabul ediyor. Levent Optik sahibi Levent Akyer, valilik izniyle düzenlenen bağış kampanyası çerçevesinde aile tarafından esnafa dağıtılan bağış kumbaralarına yapılan bağışların dışında, kurum olarak kendilerinin de, kumbara etrafına koydukları gözlük temizleme suyu, gözlük kılıfı ve bezlerinin paralarını almayarak, kumbaraya atılmasını istediklerini, böylece Karan Bebeğin kampanyasına destek olmaya çalıştıklarını belirtti.

SMA TİP-1 hastası olan Milaslı Karan Bebeğin tedavisi için gereken ve yurtdışından gelen pahalı ilacının temini amacıyla düzenlenen kampanya Milas çapında, büyüyerek devam ediyor. Umuyoruz, gerekli miktara en kısa zamanda ulaşılarak, Karan Bebeğin tedavisi kesintisiz sürdürülür ve sağlığına kavuşmasına vesile olur..

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis