Karayolu Trafik Haftası kutlanıyor

Milas’ta trafik polisi ekipleri, “Karayolu Trafik Haftası” etkinlikleri çerçevesinde, “Yayalar İçin Güvenli Trafik” ilkesinin etkin olarak kullanılması ve tanıtılması amacıyla uygulama yaptı. 

Karayolu Trafik Haftası kutlanıyor

7-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında kutlanacak olan Karayolları Trafik Haftası dolayısıyla Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinde eşzamanlı olarak etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında Milas’ta da saat 11.00’de şehir merkezindeki dönel kavşakta denetim gerçekleştirildi.
“Karayolu Trafik Haftası” çerçevesinde gerçekleştirilen etkinliğe; Milas Kaymakamı M.Ünver Böke, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Lima, İlçe Yazı İşleri Müdürü Refik Koçi, İlçe Sağlık Müdürü M.Ergün Kırova, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Türker Yurtsever, öğrenciler ve trafik polisi ekipleri katıldı.
Yaya geçidindeki uygulamada, yayalara bilgi verilerek broşür dağıtıldı ve araçlar durdurularak vatandaşların karşıya güvenli geçişi sağlandı. Emniyet kemeri kontrolü yapılarak, sürücülere yaya geçitlerinde yayalara yol vermeleri konusunda uyarıda bulunuldu.

Denetimin sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık