Kardeşlik Maçında Kazanan Dörtyolspor

Aynı lig ve aynı grupta mücadele eden Sar Yapı Dörtyolspor ile Güllük Belediyespor 19 Kasım Salı günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Kazanan taraf ise Milas Dörtyolspor oldu.

Kardeşlik Maçında Kazanan Dörtyolspor
  • 21 December 2023, Thursday 12:55

Muğla 1.Amatör Küme Ligi A grubunda ilçemizi temsil eden iki Milas takımından Sar Yapı Dörtyolspor rakibi Güllük Belediyespor'u 4-1 yenerek, 3 puanın sahibi oldu.

Ligde son 4 maçına futbolcuların cezaları nedeniyle sahaya eksik kadrosuyla çıkan Sar Yapı Dörtyolspor ligin 7.hafta maçında Güllük Belediyespor'u konuk etti.

19 puanla ligde lider olan Turgutreisspor ile zirve mücadelesini sürdüren Dörtyolspor, 23 Aralık Cumartesi günü Mumcular'da oynayacağı Karaova maçı öncesi aldığı 3 puanla moral ve motivasyonunu arttırdı.  

Maçın Hakemleri: Umut Yalçınkaya, Mustafa Yolpak, Sabri Sarı

Dörtyolspor: Anıl, Egemen, Yılmaz, Kenan, Kerem, Melih, Ömer, Emmanuel, Rojhat, Deniz, Enis

Yedekler: Kubilay, Mehmet, Fahri, Gökhan, Celal Can, Deniz, Sabahattin, Emirhan, Ozan

Antrenör: Mustafa İçöz

Güllük Belediyespor: Mert, Oktay, Mitatcan, Samet, Hayrullah, Hüseyin Anıl, Yunuscan, Görkem, Ahmet Ay, Mert, Saithan

Yedekler: Atacan, H. Hüseyin, Yücel, Abdülsamet, Doğukan, Hasan, Atakan

Antrenör: Selahattin Tireli

10. dakikada Güllük Belediyespor, Ahmet Ay’ın golü ile 1-0 öne geçti.

27. dakikada Dörtyolspor beraberliği Kerem ile sağladı. 1-1. Bu golün ardından Dörtyolsporlu Deniz Etik takımının ikinci golünü atarak durumu 2-1 yaptı.

40. dakikada Dörtyolsporlu Emmanuel Aydın skoru 3-1 yapan golü atarken, ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Maçın sonlarına doğru Dörtyol futbolcusu Ömer, Güllük Belediyespor takımının ceza sahası içinde kaleci Mert tarafından düşürülünce, orta hakem bu pozisyona penaltı verdi.

Penaltı atışını Enis Karakuş kullandı ve topla kaleciyi farklı köşelere gönderdi ve bu golle Sar Yapı Dörtyolspor maçtan 4-1 galip ayrılırken, Güllük Belediyespor ise ilk golü atan taraf olmasına rağmen rakibi karşısında kazanamadı.

1.Amatör Küme Ligi B grubunda mücadele eden iki takımımızdan Sar Yapı Dörtyolspor, 24 Aralık Pazar günü saat 14’te Mumcular Stadı’nda Karaova ile karşılaşırken, Güllük Belediyespor ise Bodrum Yalı Gençlik Spor’u Güllük’te ağırlayacak.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık