Kargıcak Mahallesi, Labranda Antik Kenti ve Antik Karia Yolu

ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI -

Kargıcak Mahallesi, Labranda Antik Kenti ve Antik Karia Yolu

Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın, mahalleleri tanımak, sorunları tespit edip istemleri dinlemek için hemşehrilerimizle buluşmak üzere başlattığı mahalle ziyaretleri sürüyor…

Kaymakam Eren Arslan’ın son ziyaret adresleri; Kargıcak Mahallesi, Labranda Antik Kenti ve Antik Karia Yolu oldu.

Kargıcak Mahallesi ziyaretinde Kaymakam Arslan’a, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Ergun Kırova, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü yetkilileri ve Kaymakamlık Çalışanları eşlik etti.

Mahalleye gelişinde Kargıcak Mahalle Muhtarı İsmail Demir ve vatandaşlar tarafından karşılanan Kaymakam Arslan, Muhtarlıkta vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Kaymakam Arslan, mahallenin ana geçim kaynağı olan zeytincilik hakkında vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu. Halkalı Leke hastalığı ile mücadele edilmesi ve zeytin veriminin arttırılması için İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne gerekli çalışmaların yapılması için talimat verdi. Vatandaşlardan gelen sokak aydınlatmalarının faal hale getirilmesi talebiyle ilgili olarak da, sorunun en kısa zamanda çözüleceğini söyledi.

Muhtarlık ziyaretinin ardından 93 yaşındaki Fatma Akyer adlı vatandaşı ziyaret eden Kaymakam Arslan, Akyer’in sorunlarını dinleyip çözümü için ilgili kurum amirlerine talimat verdi.

Arslan daha sonra arkeolojik kazı çalışmaları devam eden antik ‘Labranda Antik Kenti’ne geçerek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Milas Müze Müdürlüğü yetkililerinden, antik kent ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Antik Karia yolunda da incelemelerde bulunan Kaymakam Arslan, antik yolla ilgili olarak yetkililerden bilgi aldıktan sonra mahalleden ayrıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık