Karpuzlu yolu ihalesi tamam

Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, Karpuzlu'yu Milas’a bağlayacak olan Labranda yolunun tamamlanmasını sağlamak amacıyla 5 kilometrelik kısmı için gerekli ihalenin yapıldığını açıkladı.

Karpuzlu yolu ihalesi tamam

Alinda Antik Kenti'nin tarihi mirasının üzerinde bulunan Karpuzlu İlçesi, yapımına başlanan Milas- Bodrum bağlantı yolu ile cazibe merkezi olmayı hedeflerken Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, yolun tamamlanması için gerekli 5 kilometrelik yeni güzergah proje ihalesinin gerçekleştirildiğini duyurdu.
‘Yol medeniyettir’ diyen Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, "Labranda yolu Karpuzlu'yu Milas'a ve Bodrum'a bağlayacak. Önceki dönemimizde başlattığımız çalışma ile yolun büyük bir kısmı açılmıştı. Ancak Sit alanı sorunu çalışmayı bitirmemize engel olmuştu. Yol güzergâhındaki Sit alanı sorununu yeni güzergâh ile çözüme kavuşturduk. Karayolları tarafından ihalesi yapıldı. Bu yol ile artık Karpuzlu'muzun önü açık. Bu bölge Alabanda, Labranda ve Alinda yönünden gelenleri tarihe doyuracak güzellikte önemli bir bölge. Turizm için büyük önem arz eden yolumuz ile ilçemiz hareketlenecek.” diye konuştu. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık