Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Karpuzlulu başkan Milas yolundan umutlu 

Aydın’ın Karpuzlu ilçesinin MHP’li belediye başkanı Hilmi Dönmez, çalışmaların devam ettiği Karpuzlu-Milas Karayolu’nun kent için çok önemli olduğunu belirterek bu yolun turizme kazandırılacağını söyledi.

Karpuzlulu başkan Milas yolundan umutlu 

Aydın Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, Karpuzlu-Milas Karayolu’nda devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 
SES Gazetesi’nden Mehmet Kavas’ın haberine göre; Yoldaki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Dönmez, “Milas yolu ilçemiz için çok önemli. Bu yolun açılması için belediye olarak süreci yakından takip ediyoruz. Labranda Sit alanı nedeniyle 5 kilometrelik bir bölümde yol genişletme çalışması yapılamamıştı. Milletvekillerimiz ile yapmış olduğumuz görüşmelerde bu 5 kilometrelik kısmında yeni bir güzergah belirlendiği, Karayolları tarafından ihale edildiği, ihalenin sonuçlanma aşamasında olduğu bilgisini aldık. Bu da tamamlanırsa Karpuzlu için gerçekten önem arz edecek; şu anda bile artık Milas bize 30 kilometre. Bu yolun turizme kazandırılacağını düşünüyorum” dedi.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık