Kaya, AK Parti’den İstifa Etti

AK Partide uzun süredir çeşitli görevlerde bulunan Hasret Kaya hem ilçe yönetim kurulundan hem de partisinden istifa etti.

Kaya, AK Parti’den İstifa Etti
  • 06 December 2022, Tuesday 12:43

AK Parti Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hasret Kaya istifa etti. AK Partide Milletvekili Aday Adaylığı ile tanınan akabinde İl Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve etkin siyasi kimliği ile görevler alan Hasret Kaya Pazar günü gerçekleştirilen Milas Ziraat Odası’nın delege seçimlerinin ardından partisinden istifa etti.

Daha önce gerçekleşen Milas Ziraat Odası seçimlerinde aldığı oyla dikkatleri üzerine çeken ve bu dönemin güçlü adayları arasında yer alan Kaya, Pazar günü gerçekleştirilen delege seçimlerinde mahallesinden yeniden aday oldu. Fakat bu kez sandıktan çıkamadı.

Uzun süredir parti içi sıkıntıları sık sık dile getiren gerektiğinde de eleştiren Kaya yapılan tüm uyarılara, eleştirilere rağmen herhangi bir düzeltmenin olmadığını düşündüğünü ifade etti.

Parti içindeki özverili çalışmalarına rağmen yeterli desteği görememenin üzüntüsünü yaşadığını da ifade eden Hasret Kaya, "son dönemde Milas'ta dava çıkarlarından ziyade şahsi çıkarların ön plana çıkması sonucunda uzun süredir mensubu olduğum partime gönül veren seçmenin isteklerini cevap veremez hale geldim. Sonuç itibariyle davanın zarar görmemesi ve partili hemşerilerime karşı daha fazla zorda kalmamak için istifa ediyorum" dedi.

Kaya'nın başka bir partiye geçip geçmeyeceği ise bilinmiyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık