Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Kaymakam Arslan, Başkan Atıcı’yı ziyaret etti

Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’yı ziyaret ederek yeni dönem için Başkan Atıcı’ya görevinde başarılar diledi.

Kaymakam Arslan, Başkan Atıcı’yı ziyaret etti

Milas Kaymakamı Eren Arslan, geçtiğimiz 1 Şubat tarihinde Milaslı çiftçilerin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleştirilen 27. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkan seçilen Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’yı ziyaret etti.

Kaymakamlık Başkanlığında kurum ve kuruluşların katılımıyla kırsal mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek, vatandaşların sorunlarını tespit etmeye ve sorunlara yerinde çözüm bulmaya çalıştıklarını belirten Kaymakam Arslan, kırsal mahalle ziyaretlerine katılarak çiftçilerin eğitimi ve tarımsal sorunların çözümü için içtenlikle büyük gayret gösteren Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’ya ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın hayırlı olsun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Atıcı, “Milas Ziraat Odası olarak çiftçi yararına olacak her çalışmaya katkı sunmaya devam edeceğiz. Oda olarak, Milas Kaymakamlığımızla ve diğer kurumlarımızla işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Nazik ziyaretinizden ötürü ve çiftçimiz yararına çalışmalara olan katkınızdan dolayı çiftçilerimiz ve şahsım adına teşekkür ederim.” dedi.

Milas Ziraat Odası’nın bahçesine dikilen asırlık zeytin ağaçları ve diğer ağaçlar hakkında bilgi alan Kaymakam Arslan, Başkan Atıcı’ya ve MİZO personeline çalışmalarında başarılar diledi.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis