Kaymakam Arslan da ‘Ben buradayım’ dedi…

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen ve bir ayağı da ilçemizde, M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen “Ben Buradayım Projesi” kapsamında Milas Kaymakamı Eren Arslan, merkezi ziyaret ederek çalışmalara bizzat katıldı.

Kaymakam Arslan da ‘Ben buradayım’ dedi…

Amerikalı ressam Timothy Lomas tarafından yapılan/ yaptırılan sanat atölyesi çalışmasına katılarak eğlenceli dakikalar geçiren Milas Kaymakamı Eren Arslan, bir yandan M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören bireylerle birlikte resim yaparken, diğer yandan da kurum yetkililerinden proje yürütülme çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı.

Kaymakam Arslan; “İçinde bulunduğumuz merkezde eğitim gören çocuklarımızla birlikte olmaktan büyük bir keyif alıyorum. Buraya gelişimin her defasında kendimi farklı bir dünyada buluyor, onlarla kısa süreli birlikte olmaktan, bir şeyleri paylaşmaktan mutlu oluyorum. Bu defaki gelişim çok daha güzel ve anlamlı. Çünkü bu sefer yürütülen bir proje var ve bu çocuklar o projeye katılarak hem kendilerini sosyal yönden geliştiriyor, üretime katılıyor ve sonunda da yaptıklarını sergiliyorlar.

Ben de bugün onlarla birlikte olmak ve proje kapsamında yapılan çalışmaları izlemek ve hatta o projeye katılmak istedim” diyerek, proje sorumlusu eğitimcilere ve projede yer alan öğrencilere teşekkür etti.

     

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık