Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Kaymakam Arslan ve kurum amirleri Konak sakinleriyle buluştu

Milas Kaymakamı Eren Arslan ve beraberinde ilçemizdeki kurum ve kuruluşların amirleri, bu kez Konak Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinin sorunlarını, talep ve isteklerini dinleyen Kaymakam Arslan, yerelde çözülecek sorunlar için gerekli birimlere talimat verdi.

Kaymakam Arslan ve kurum amirleri Konak sakinleriyle buluştu

Her hafta bir mahalleye giderek vatandaşların sorunlarını dinleyen ve çözüm için girişimlerde bulunan Milas Kaymakamı Eren Arslan, beraberindeki daire amirleri ve STK temsilcileriyle birlikte bu kez Konak Mahallesi’nde toplantı düzenledi.

Konak Mahalle Muhtarı Yılmaz Küçük ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Kaymakam Arslan, misafirperverliği için mahalle halkına teşekkür etti.

Ziyarete; Kaymakam Arslan’ın yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hayrettin Fidan, Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Tarım ve Orman Müdürü Eşref Arslan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Kuran, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Türker Yurtsever, ADM Müdürü Atilla Uzunoğulları,İlçe Müftülük Murakıbı Ahmet Bayındır,Milas Muski Şefi Cemal Güldaş, Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüpersoneli ve ziraat mühendisleri katıldı.

Konak Mahalle Muhtarı Yılmaz Küçük’ün, mahallenin genel durumu hakkında Kaymakam Arslan’ı bilgilendirmesiyle başlayan toplantı, Kaymakam Arslan’ın Konak mahalle halkının taleplerini dinlemesiyle devam etti. Daha sonrasında ise Milas Ziraat Odası’nda görevli ziraat mühendisleri tarafından zeytincilik, zeytin hastalıkları ve ilaçlama hakkında mahalle halkına bilgilendirme yapıldı.

Toplantı programı Kaymakam Arslan’ın mahallede bulunan yaşlı vatandaşlar ile yaptığı sohbetin ardından son buldu.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis