Kaymakam Böke başarılı öğrencileri ağırladı

Liselere Geçiş Sınavı'nda başarı elde eden 2 Türkiye 1.'si ile birer yanlış yapan 2 öğrenci, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke 'yi ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, şube müdürü Türker Yurtsever, öğretmenler ve velilerin de eşlik ettiği ziyarette konuşan öğrenciler, sınavda başarılı olmak için yıl boyunca çok çalıştıklarını dile getirdi.

Kaymakam Böke başarılı öğrencileri ağırladı

5 Haziran'da gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sınavı sonuçları açıklandı. Ülke genelinde 193 kişinin birinci olduğu sınavda Milas'tan 2 öğrenci Türkiye birinciliği elde etti. 2 öğrenci ise bir yanlış yaparak dereceye girdi.

Başarılı öğrenciler, dün Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke'yi ziyaret ederek mutluluklarını paylaştı. Kaymakam Böke; Özge Koleji öğrencisi olan Türkiye 1.'si Pelin Helvacı, 1 yanlış yapan Hüseyin Efe Taşkın ile İMİ Koleji öğrencisi Türkiye 1.'si Kuzey Göktepe ve 1 yanlış yapan Aysima Gezgin, aileleri ve öğretmenlerini ağırladı. Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ile Şube Müdürü Türker Yurtsever de katıldı.

Şampiyon öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Böke, öğrencilerin sınava nasıl hazırlandıklarını ve önümüzdeki yıl sınava gireceklere verecekleri bir tavsiye olup olmadığını sordu. Öğrenciler, yıl boyunca çok ders çalıştıklarını, aynı zamanda kendilerine de vakit ayırdıklarını belirterek, önümüzdeki yıl sınava girecek öğrencilere kaliteli zaman geçirmeleri konusunda tavsiyede bulundular.

Kaymakam Böke de, öğrencileri, öğretmenleri ve aileleri başarılarından dolayı tebrik ettikten sonra hediyelerini verdi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık