Kaymakam Böke, Milaslı Basın Mensuplarıyla buluştu..

Görevine yeni başlayan Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, dün saat 10:30’da Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda Milas’ta görev yapan basın mensuplarıyla buluştu.

Kaymakam Böke, Milaslı Basın Mensuplarıyla buluştu..
  • 23 February 2021, Tuesday 9:40

Basın mensuplarını Hükümet Konağı’nın toplantı salonunda ağırlayan Kaymakam Böke, Milas’ı kendi evi gibi gördüğünü ifade ederek, “16 yıldır Kaymakamlık görevini icra ediyorum. Trabzon’da, Tunceli’de, Elazığ’da, Kilis’te ve Burdur’da görev yaptım. Ayrıca 2018 yılında Burdur’un Gölhisar ilçesine bağlı Yusufça beldesinde 2019 yılı seçimlerine kadar belediye başkanlığı görevini sürdürdüm. Daha önceki Milas Kaymakamı Eren Arslan ile de bir görevlendirme esnafında tanışmıştım. Bu tanışma ortamında Milas ile ilgili de iyi kötü bilgi edinmiştim” dedi. 
Kendisiyle ilgili kısa açıklamalarda bulunduktan sonra ziyarete katılan basın mensupları kendileri ve görev aldıkları yayın organları hakkında kısa bilgi aktararak Kaymakam Böke’ye Milas’taki görevinde başarılar dilediler. 
Gazetecilerden Milas ile ilgili de kısa bilgiler edinen Kaymakam Böke “Benim ve tüm ekibim için önemli ve özel konumdasınız. Milas’a ve Milaslılara hizmet için buradayım. Siz de Milaslıları doğru bilgiler aktarmak için çalışıyorsunuz. Kısmi olarak görevimiz ortak. Bu ilk tanışmamız. Önümüzdeki dönemde daha geniş bir şekilde bir arada olmayı ümit ediyorum” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık