Kaymakam Böke şiddetli yağıştan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu 

Geçtiğimiz hafta sonunda ilçe genelinde etkili olan şiddetli yağışların ardından Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, yağışlardan etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu.  

Kaymakam Böke şiddetli yağıştan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu 
  • 08 December 2021, Wednesday 10:16

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas’ta özellikle Cumartesi akşamı etkili olan sağanak yağışın ardından yağıştan en çok etkilenen Çökertme, Bozalan ve Türkevleri Mahallelerinde incelemelerde bulundu.
Şiddetli yağış sebebiyle özellikle altyapının zarar gördüğü mahallelerde yaşayan vatandaşlar ve işletme sahipleriyle de görüşen Kaymakam Böke; “Yağış kaynaklı hasarların giderilmesi adına tespitlerimizi yapıyoruz. Ciddi zararların vuku bulmaması sevindirici. Konutlarda zarar tespit edilmediği gibi konut sahibi vatandaşlarımızdan herhangi bir talep de olmadı. Bir kaç işyerinde yağmur suyu kaynaklı elektronik aletlerin zarar gördüğünü biliyoruz. Tüm bu zararların giderilmesi adına devletimizin imkanları vatandaşlarımızın hizmetindedir. Bölgemize ve Milas’ımıza geçmiş olsun” dedi. 

Öte yandan ilçemizde önceki gece yarısından itibaren beklenen şiddetli yağışın yol açabileceği olumsuzlukların etkilerinin giderilmesi adına İlçe Gençlik Merkezinde Afet Acil Durum Yönetim Merkezi’nin de 24 saat esaslı faaliyetlerine başladığını ifade eden Kaymakam Böke, vatandaşlarımızdan da meteorolojik uyarıları takip etmelerini rica etti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık