TARİŞ MİTSO'DA...

​​​​​​​"YOL KENARLARINDA SAĞLIKSIZ ZEYTİNYAĞI SATIŞI ANCAK BÖYLE ÖNLENEBİLİR"

TARİŞ MİTSO'DA...
  • 08 December 2021, Wednesday 10:20

            S.S.153 No'lu Zeytin ve Zeytinyağları Tarım Satış Kooperatifi, Milas Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek Milas - Bodrum karayolu üzerinde modern bir satış mağazası açacaklarını bildirdi. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de karayollarının kenarında sağlıksız ve güvencisiz bir şekilde satışa sunulan zeytinyağlarının ancak modern mağazalar açılarak önlenebileceğini belirtti.

            TARİŞ Kooperatif Başkanı Kamil Gül ile Kooperatif Müdürü Elin Alpay, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'i ziyaret ettiler. Özer'in uzun süredir markalı Milas zeytinyağı üreticilerine çevreyolu kenarında, Bodrum - İzmir karayolunda modern satış mağazaları açması için yaptığı ısrarlı önerileri hatırlatan Kooperatif Bakanı Kamil Gül, "Biz de sizin ısrarlı tavsiyeleriniz üzerine Milas çevre yolunda modern bir satış mağazası açıyoruz. Yerimizi tuttuk. İçinin dekorasyon ve döşenmesi için çalışmalarımız sürüyor. Milas'ımızın coğrafi işaretli zeytinyağını, zeytinini buradan tüketicilerimize, Bodrum, İzmir yolcularına sunacağız. Herkes TARİŞ markası ve güvencesi ile en uygun fiyatlardan satın alabileceği zeytinyağımızı, zeytinimizi, zeytinyağı sabunumuzu yeni mağazamızda bulabilecek" diye konuştu.

            MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de ziyaretleri nedeniyle Kamil Gül ve Elin Alpay'a teşekkür ederek "Biz Milas zeytinyağımızı, zeytinimizi her ortamda tanıtıyoruz. Tanıtmamız sonucunda Türkiye'nin pek çok yerinden bize talepler geliyor. Güvenilir bir adres, marka soruyorlar. Bu nedenle Milas'ta markalı zeytinyağlarımızın satışının yapılacağı, kolay ulaşılabilir mağazalarımızın olması gerekiyor. Özellikle Bodrum - İzmir karayolu kenarında böyle mağazalarımız olursa, kolayca ulaşılabilir. Eğer böyle satış mağazaları oluşturabilirsek karayolu kenarında hiçbir güvencesi olmayan, sağlıksız kaplar içinde yapılan zeytinyağı satışlarının da önüne geçebiliriz. TARİŞ'in böyle bir satış mağazası açma girişimini kutluyorum. Şimdiden hayırlı olsun, diyorum.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık