Kaymakam Böke’den Yaşlılar Haftası mesajı

​​​​​​​18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılar Haftası” nedeniyle, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke bir mesaj yayınladı. Böke’nin mesajı şöyle:

Kaymakam Böke’den Yaşlılar Haftası mesajı

“Toplumun temel dinamiklerinden olan aileye, ailemizin tüm fertlerine ve özellikle de büyüklerimize saygı Türk toplumunun en önemli hasletlerinden biridir.

Ailede alınan bu terbiye, toplumun her aşamasında uygulanmalı, sadece aile büyüklerine değil çevremizdeki yaşlı insanlara da gereken hürmeti göstermemiz gerekmektedir.

Öyle ki, günümüzde birçok ülkede yaşlılara karşı gereken hassasiyet gösterilmemekte, aile ortamından uzaklaştırılarak yalnızlığa mahkûm edilmektedirler. Onları bu şekilde toplumdan soyutlamama adına bizlere de büyük sorumluluklar düşmektedir.

Unutulmamalıdır ki onlar geçmişle günümüz arasında köprü kuran, kültürel değerlerimizin gelecek nesillere aktarılmasını sağlayan nadide varlıklardır.

Bizleri bu günlere getiren ve yarınlarımızın şekillenmesinde bizlere yol gösteren yaşlılarımızın, huzurlu bir yaşam sürdürmeleri adına gerek devlet gerekse de toplum olarak elimizden gelen her şeyi yapmalı, her zaman onların yanında olduğumuzu göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık