Vali Orhan Tavlı’dan 18-24 Mart Yaşlılar Haftası Mesajı

Muğla Valisi Orhan Tavlı, her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi:

Vali Orhan Tavlı’dan 18-24 Mart Yaşlılar Haftası Mesajı

“Toplumumuzun önemli bir bölümünü oluşturan ve yaşamları süresince edindikleri deneyimleri genç kuşaklara aktararak, yeni nesillerin ülkesine, milletine daha yararlı kişiler olarak yetişmelerine katkı sağlayan yaşlılarımızı saygıyla anmak ve onların sorunlarına yardımcı olmak amacıyla, 18-24 Mart tarihleri “Yaşlılar Haftası” olarak kutlanmaktadır.

Yaşlılarımızın toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını, sosyal, kültürel ve ekonomik haklara sahip ve kimseye muhtaç olmadan sağlıklı bir şekilde yaşamlarını devam ettirmelerini sağlamak devlet olarak öncelikli görevimizdir. Pandemi sürecinde de yaşlılarımızı korumak için aldığımız tedbirler onlara gösterdiğimiz hürmetin ve saygının en önemli göstergesidir. Bu dönemde değerli büyüklerimizin daha çok ilgiye ihtiyaçları olduğunu biliyor, onlara her türlü desteği sağlamaya, yaşamlarını sürdürmelerine ve beklentilerine uygun hizmetleri kaliteli ve etkin bir şekilde almalarına yönelik çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz.

Medeniyetimizin mihmandarları, varlıkları ile bizlere güç veren, bilgi ve birikimleri ile geleceğimize ışık tutan kıymetli büyüklerimizin “Yaşlılar Haftasını” kutluyor, minnet ve şükran duygularımla, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyorum.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık