Kaymakam ve Belediye Başkanı’ndan LGS’ye girecek öğrencilere başarı dileği

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, cumartesi günü LGS’ye girecek öğrenciler için yayınladığı mesajda başarı diledi. Kaymakam Böke’nin mesajı şöyle: “Sevgili öğrenciler, hayatımızın her alanında birer basamak olan sınavlardan bir tanesine bu hafta sonu gireceksiniz. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkileyen Covid-19 salgın sürecini hep birlikte yaşıyoruz. Okulunuzdan, arkadaşlarınızdan ve sosyal çevrenizden uzakta hepimizin sağlığı için günlerce evde kaldınız. Bu süreçte uzaktan eğitim yöntemiyle derslerinize devam ettiniz. Bu süreçte sizlerin başarısı için büyük emek harcayan başta velileriniz olmak üzere tüm öğretmenlerimize yürekten teşekkürlerimi sunuyorum.

Kaymakam ve Belediye Başkanı’ndan LGS’ye girecek öğrencilere başarı dileği

Unutulmamalıdır ki; hayatımız boyunca elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımızda azim ve kararlılıkla hedefe doğru yürüdüğümüz sürece hiçbir emek boşa çıkmayacaktır. Geleceğe dair en kıymetli hazinemiz olan çocuklarımız bu bilinçle bugüne kadar öğrendikleriniz bilgilere ve yeteneklerine güvenerek sınava girmeli ve sınavı kazanacağınıza dair inancınızı diri tutmalısınız.

Bizler Milas Kaymakamlığı olarak çocuklarımıza sorunsuz bir sınav günü planladık. Siz değerli Milaslılarımız’ın çocuklarımıza yön veren sınav zamanı sokağa çıkma yasağına uyarak çocuklarımıza rahat bir sınav yapma imkânı tanıyacaklarına, en üst seviyede hassasiyet ve duyarlılık göstereceklerine inancımızın tam olduğunu ifade etmek istiyorum.

Bu duygularla ülkemizin güçlü yarınlarını oluşturan ve LGS’ye girecek olan çocuklarımıza bu uzun ve yorucu çalışma temposunun sonunda arzu ettikleri gibi bir sınav geçirmeleri temennisiyle girecekleri sınavda üstün başarılar diliyor, sınav için görevli bulunan tüm yönetici, öğretmen ve diğer görevlilere kolaylıklar diliyorum.

BAŞKAN TOKAT ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, 6 Haziran Pazar Günü yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Tokat mesajında pazar günü 8. sınıf öğrencilerinin uzun zamandır çalıştıkları önemli bir sınava gireceklerini belirterek,  “Pandemi koşulları nedeniyle okullarımızın bir süre eğitim öğretime ara vermesinden dolayı öğrencilerimiz bu süre zarfında LGS’ye evlerinde hazırlandılar. İnanıyorum ki öğrencilerimiz uzun süredir hazırlandıkları bu sınavdan başarıyla ayrılarak hayalini kurdukları liselere yerleşeceklerdir. Pazar günü sınava girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum ve öğrencilerimizin sınavdan başarıyla ayrılacaklarına yürekten inanıyorum” dedi.

 

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık