Kaymakam’dan duyarlı davranışa teşekkür

Milas İlce Tarım ve Orman Müdürlüğü, koronavirüs salgınının önlenmesine yönelik tedbirler kapsamında 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle  sokakta yalnız kalan sokak hayvanlarını unutmadı.  Bu duyarlı davranışa Milas Kaymakamı Eren Arslan da  kayıtsız kalmadı.

Kaymakam’dan duyarlı davranışa teşekkür

Kaymakam Arslan, sosyal medya hesabından Milas İlce Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerine ve duyarlı vatandaşlara teşekkür etti.

Eren Arslan, “Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğümüz koordinesinde, hayvan severlerin de destekleriyle sokaktaki dostlarımızı da aç bırakmadık.” Diyerek, “Mesai arkadaşlarıma ve tüm duyarlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” Dedi.

Milas İlce Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamalarında; Milas İlce Tarım ve Orman Müdürü Ali Parlu, İl Müdürlüğü ve İlçe Müdürlüğü Hayvan Sağlığı’nda görevli Veteriner Hekimlerle, 3 gruba ayrılarak sokak hayvanlarını besledi. İlçe genelindeki park, cadde, sokak ve meydanları gezen ekip, sokakta yaşayan hayvan dostlarımıza kuru mama bıraktı, sokakta bulunan hayvanlara elleriyle mama yedirdiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık