Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

“Kazanan sen ol”       

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Milas Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’nce, uyuşturucu madde ve bağımlılıkla mücadele projesi kapsamında İlçemiz genelinde farkındalık ve kamuoyu oluşturmak ve gençleri spora yönlendirmek amacıyla ‘Kazanan Sen Ol’ adlı proje kapsamında, liseler arası basketbol turnuvası düzenleniyor.

“Kazanan sen ol”       

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Milas Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’nce, uyuşturucu madde ve bağımlılıkla mücadele projesi kapsamında İlçemiz genelinde farkındalık ve kamuoyu oluşturmak, gençleri spora yönlendirmek amacıyla ‘Kazanan Sen Ol’ adlı proje, 14-15 Ocak 2019 tarihleri arasında yapılacak.

4 bayan ve 4 erkek takımdan oluşan basketbol turnuvası Atatürk Spor Kompleksinde düzenlenecek. Katılan her okula 3 adet basketbol topu, turnuvada birinci gelen takıma projenin önemini belirten  ‘Kazanan Sen Ol’ projesi kupası ve kazanan kız ve erkek takım öğrencilerine birer sinema bileti hediye edilecek. Ayrıca takım öğrencilerine ve gelen misafirlere “Kazanan Sen Ol” tişörtlerden dağıtılacak.

İlerleyen zamanlarda da İlçemiz genelinde, ilçe spor müdürlüğü ile ortaklaşa olarak, mahallelerde muhtarlıklarla diyaloğa geçilerek, sokak basketbolu turnuvaları düzenlenmesi planlanıyor.

 Açılışta Milas Kaymakamı Eren Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava başta olmak üzere tüm kamu kurum müdürleri davet edildi.. Ayrıca tüm Milas halkı da etkinliğe davet edildi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis