Kelebekler’den Emniyet’e ziyaret

ÖNDER Haber -

Kelebekler’den Emniyet’e ziyaret

Havva Ersoy Anaokulu’nun Kelebekler Sınıfı öğrencileri, Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler… Emniyet Müdürlüğü yetkilileriyle sohbet eden minik öğrenciler daha sonra bazı birimleri gezip yapılan çalışmalar hakkında bilgiler edindiler…

Havva Ersoy Anaokulu’nda eğitim öğretim gören öğrencilere yönelik, velilerin de katılımıyla çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediliyor.

Minik öğrencilerin çevrelerini daha iyi tanımaları amacıyla düzenlenen Aile Katılım Gezisi programı kapsamında okulun Kelebekler Sınıfı’ndaki öğrenciler Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler.

Milas İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Cüneyt Yörükoğlu tarafından makam odasında ağırlanan öğrencilere, Yörükoğlu tarafından ikramlarda da bulunuldu.

Merak ettikleri soruları Yörükoğlu’na yönelten Kelebekler Sınıfı öğrencileri, daha sonra sınıf öğretmenleri Nagihan Elüstü ile birlikte Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün bazı bölümlerini gezdiler. Bürolardaki görevliler, yaptıkları çalışmalar hakkında öğrencilere kısa bilgiler aktardılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık