Voleybol Turnuvası Başlıyor

ÖNDER Spor Haber

Voleybol Turnuvası Başlıyor

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından obezite ile mücadele kapsamında ilçemizde gerçekleştirilecek olan Voleybol Turnuvası hafta içinde Milas Spor Salonu’nda oynanmaya başlıyor. Turnuva organizasyonu düzenleyen komitenin turnuvaya katılım şartnamesi ile ilgili katı tutumu nedeniyle turnuvaya da katılım bir hayli az sayıda oldu.

Sağlık etkinliği kapsamında yapılacak olan spor faaliyetine Milas’ta sadece resmi devlet kurumlarının spor takımları ile Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Milas Süt Birliği’nin çalışanları katılabiliyor.

Dernekler ve bu derneklerin üyelerinin katılması şartname ile yasaklandı. Yasak sonucunda obeziteye dikkat çekme adına yapılacak voleybol turnuvasında derneklerin üyelerinin spor yapma istekleri kırıldı. Konu ile ilgili olarak duydukları üzüntüyü dile getiren dernek üyeleri, “sağlık sorununa dikkat çekme adına yapılan bir etkinlikte bizlerde yer almalıydık diyerek” sitemlerini dile getirdiler.

8 takımın iştirak ettiği obezite ile mücadele Kurumlararası Voleybol Turnuvası’nın geçen hafta sonu çekilen müsabaka fikstürü sonrasında turnuva müsabakaları bu hafta içinde Milas Spor Salonu’nda oynanmaya başlıyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık