Kendi mağazasında “NEŞE” saçacak…

Uzun yıllar Milas’ta bijuteri ve çanta mağazasında çalışan Neşe Tokat, bundan sonraki süreçte kendi mağazasında müşterilerine hizmet sunmaya devam edecek.

Kendi mağazasında “NEŞE” saçacak…
  • 17 December 2022, Saturday 14:41

Milas’ın sevilen, güler yüzlü esnaflarından Neşe Tokat tarafından hizmete açılan Neşem Accessory Bijuteri ve Çanta Mağazası’nın açılış töreni yapıldı. Açılış törenine Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, Milas Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özay Sabancı, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çayırlı, İYİ Parti geçmiş dönem Milas ilçe Başkanı Kasım Özkan ve davetliler katıldı.

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, her geçen gün kent merkezinde açılan işyeri sayısının arttığına dikkat çekerek; “Açılan her yeni işyeri, insanımız için yeni bir ekmek kapısı, uğraş alanı demektir. Şahsım ve temsil ettiğim Milas esnafı adına genç kardeşimizi tebrik ediyor, bol kazançlar diliyorum. Neşe kardeşimiz yıllardır bu sektörün içerisinde, dolayısıyla bugün açmış olduğu bu işletmeyi her geçen gün büyütecek ve geliştirecektir. Buna yürekten inanıyorum” diyerek işletmenin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Oda Başkanı Devrim’in ardından açılışa katılan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise, ilçe olarak özellikle genç girişimcilere destek verilmesi gerektiğine vurgu yaparak; “Yaşanan ekonomik sıkıntılara inat, özellikle genç girişimcilerin açmış olduğu işletmelere dolayısıyla sahibi olan genç girişimcilere toplum olarak sahip çıkmamız, destek olmamız gerekiyor. Son dönemlerde ilçemizde açılan yeni işletmelerin son derece modern bir dizaynla açıldığını görüyoruz. Bu durum ilçemizin gelişmesi adına önemli bir gösterge ancak daha da önemlisi günün koşullarına uygun işyerlerinde vatandaşlarımıza çok daha iyi hizmet verme anlayışını görüyoruz. İşte bu düşüncenin vücut bulduğu bir işletmeyi daha bugün ilçemize kazandırıyoruz. Neşe kardeşimizi de yıllardır tanıyan birisi olarak çok başarılı olacağını düşünüyorum. Ben genç kardeşimizi kutluyoruz, işletmenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Mağaza açılışında oldukça heyecanlı olan Neşe Tokat, uzun yıllar bu sektörde çalıştığını ve bundan sonraki süreçte kendi mağazasında müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermeye devam edeceğini belirtirken, açılışa katılan konuklar ise hayırlı olsun dileğinde bulunarak bereketli kazançlar dilediler.

Yapılan konuşmaların ardından işletmenin açılış kurdelası kesilerek hizmete sunuldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık