Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas’ın İki Takımı Pazar Günü Karşı Karşıya Geliyor

Geçtiğimiz yıl Mahalli Süper Amatör Küme’yi gurup ikincisi olarak tamamlayarak play oof müsabakaları oynayan Milas Gençlik Spor takımı ile geçen sezon oynadığı müsabakalarda yaşadığı hakem hataları ile guruptan çıkamayan Milas Belediye Beçin Spor takımları hafta sonu Milas Şehit Metin Özcan Stadyumunda karşı karşıya gelecekler.

Milas’ın İki Takımı Pazar Günü Karşı Karşıya Geliyor
  • 17 December 2022, Saturday 14:39

Muğla Mahalli Süper Amatör Küme’de yer alan Milas Belediye Beçin Spor, Milas Spor, Milas Gençlik Spor takımları müsabakalar başladığı günden bu güne kadar Milas’ı temsil etmek için özveri ile mücadelelerine devam ediyorlar.

Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumunda karşı karşıya gelecek olan Milas Belediye Beçin Spor ile Milas Gençlik Spor takımları zorlu geçmesi beklenen müsabaka öncesinde çalışmalarına takımlarının teknik direktörleri nezaretinde disiplin içerisinde çalışarak hazırlandılar.

Bu müsabaka öncesinde her iki takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumunda karşı karşıya gelecek olan Milas Belediye Beçin Spor, Milas Gençlik Spor takımlarımıza Milas Önder Gazetesi olarak başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis