Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Muğla Spor Maçı Öncesinde Çalışmalar Tamamlandı

Mahalli U 18 Ligi takımlarından Milas Ergin Spor takımı ile Muğla Spor U 18 takımları Pazar günü Muğla Şehir Stadyumunda karşı karşıya gelecekler.

Muğla Spor Maçı Öncesinde Çalışmalar Tamamlandı
  • 17 December 2022, Saturday 14:33

Gurupta oynadığı iki müsabakayı kaybeden Milas Ergin Spor U 18 takımı müsabaka öncesinde takımın teknik sorumlusu Oğuz Yetkin nezaretinde çalışmalarını Milas Şehit Metin Özcan Stadyumunda tamamladı.

Ergin Spor Kulübü hocası Oğuz Yetkin oynanacak karşılaşma öncesinde yaptığı açıklamada, “Sezon başında yeni kurulan U 18 Ligi takımımız yaklaşık 2 aydan beri mahalli ligde mücadele ediyor. İlk kez bir araya gelen sporcularımın birbirleriyle yaşadıkları uyum sorunu nedeniyle oynadığımız 2 müsabakada sıkıntı yaşadılar. 2 müsabakayı kaybettik. Önümüzdeki Pazar günü Muğla Spor U 18 takımıyla Muğla’da karşı karşıya geleceğiz. Yeni kurulan takım olarak haddimizi bilerek sahaya çıkıp puan ve puanlar almak istiyoruz. Yeni kurulan takımızda forma giyen her sporcumun çalışmalardaki performanslarından çok memnunum. Her şeyin bir ilki vardır. İlk puanımızı Muğla Spor U 18 takımından alıp puanla tanışmak istiyoruz. Saha çalışmalarını tamamlayıp Muğla Spor maçını beklemeye başladık” dedi.

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis