Kılıçdaroğlu’nun Muğla mitinginin tarihi değişti

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçim çalışması kapsamında, 2 Mayıs Salı günü Muğla’ya gelmesi bekleniyordu. Yapılan program değişikliğinden sonra 5 Mayıs Cuma günü Muğla’ya geleceği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu’nun Muğla mitinginin tarihi değişti

14 Mayıs yaklaşırken partiler ve Cumhurbaşkanı adayları saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Muğla miting programı belli oldu. Kılıçdaroğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu 5 Mayıs Cuma günü saat 17’de Muğla'da düzenlenecek mitingde vatandaşlarla bir araya gelecek.

Menteşe Açık Oto Pazarında düzenlenecek mitinge vatandaşları davet eden CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, “13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu 5 Mayıs Cuma Günü saat 17’de ülkemize baharı getirecek olan Muğlalı hemşerilerimizle buluşuyor. Millet İttifakının tüm değerli katılımcıları ile buluşacağımız Muğla mitingine tüm Muğlalı hemşerilerimi davet ediyorum. Sana söz Muğla, yine baharlar gelecek.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık