Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Kilis Basın Cemiyeti, 19 Martta Seçime Gidiyor

Kilis’te Nezir Çağlar tarafından 14 Aralık 2017 tarihinde kurulan ve ilk dönem başkanlığına seçilen Kilis Basın Cemiyeti (KBC), 19 Mart’ta genel kurula gitme kararı aldı. Çağlar, yeniden aday olmayacak.

Kilis Basın Cemiyeti, 19 Martta Seçime Gidiyor
  • 04 March 2021, Thursday 12:21

KİLİS (İGFA)- Kilis Basın Cemiyeti'nde ilk dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Nezir Çağlar, COVID-19 tedbirleri kapsamında ertelenen dernek genel kurallarına ilişkin normalleşme süreciyle birlikte tarihinin de netleştiğini söyledi.

19 Mart 2021 Cuma günü saat 15:00'da Olea Otel'in 5. katındaki kafeterya bölümünde yapılacağını duyuran KBC Başkanı Nezir Çağlar, genel kurul ile ilgili bilgilendirmeyi üyeleriyle Doğanhan Restoran'da gerçekleştirilen kahvaltıda yaptı.

Birçok mesleki sivil toplum kuruluşunda görev aldığını belirten Nezir Çağlar, KBC olarak, Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF)’na, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK)’na, İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF)’na bağlı olduklarını anımsatarak, "Bu saydığım mesleki sivil toplum örgütleri, Türkiye’de bu mesleki örgütlerin en güçlüsüdür. Ayrıca bireysel olarak Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK)’nin İl Temsilciliğini ve İnternet Gazetecileri Federasyonu Haber Ajansı (İGFA)’nın Sosyal İşler Başkanlığı görevinde bulunmaktayım. İlk kurulduğu gün bir dönem başkanlık yapacağı sözünü vermiştim ve bugün bu sözümü tutuyorum. Genel Kurul'da aday olmayacağım” dedi. Bu arada Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF)’na bağlı cemiyet başkanlarının da 19 Mart'ta yapılacak olan kongreye davetli olarak katılacağını belirten KBC Başkanı Nezir Çağlar, kongreye gelerek bizlere destek olacak tüm cemiyet başkanlarına teşekkür etti.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis