Kilis Özel Meltem Okulu, “Okulum Temiz Belgesi” Aldı

Kilis’te özel okullara Türk Standartları Enstitüsü (TSE) onayı ile verilen “Okulum Temiz Belgesi”, ilk olarak 25 yıldır hizmet veren Özel Meltem ve İlk ve Ortaokulu'na verildi.

Kilis Özel Meltem Okulu, “Okulum Temiz Belgesi” Aldı
  • 18 February 2021, Thursday 12:20

KİLİS (İGFA) - Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Özel Meltem İlk ve Ortaokulu Müdürü Süleyman Kadir Olgaç’ı makamında kabul ederek “Okulum Temiz Belgesi”ni takdim etti.

Çocukların sağlığını önemsediğini belirterek ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini belirten Okul Müdürü Olgaç, Kilis'in ilk açılan özel okulu olarak bu belgeyi de ilk olarak almanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Okulların bir an önce yüz yüze eğitime geçmesini temenni eden Olgaç,  "Kimseyi riske atmadan ancak eğitimi de geri plana düşürmeden yaptıkları planlama sayesinde öğrencilerin yüz yüze ve online olarak bir eğitim almalarını sağladık. Bu kapsamda; hem okul yönetimine hem öğretmenlerimize hem de velilerimize gönülden teşekkür ederim" dedi.
BAŞARININ ANAHTARI
Okullarda Mart ayında tekrar yüz yüze eğitime geçilmesi ile birlikte Özel Meltem Okulu, yetişmiş ve kabiliyetli kadrosu sayesinde öğrencilerimizin istedikleri başarıları elde etmelerinde büyük rol oynamaya devam edeceklerdir. Öğrencilerimizin başarı grafiğinin her geçen gün yükselmesi bizlere eğitimin ve öğrenmenin önünde hiçbir engel olmadığını bir kez daha gösterirken, bu başarıda emeği geçen başta öğretmenlerimiz olmak üzere herkese teşekkürlerimi sunarım.” diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık