Kıyıkışlacık Spor güçlü rakibi Dörtyol Spor’u 2-0 yendi

​​​​​​​Mahalli ikinci amatör kümenin iki güçlü takımı Kıyıkışlacık Spor ile Dörtyol Spor, geçtiğimiz Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya geldiler.

Kıyıkışlacık Spor güçlü rakibi Dörtyol Spor’u 2-0 yendi

Zorlu ve çok çekişmeli geçen müsabakada her iki takım mükemmele yakın futbol oynayarak taraftarlarına keyif verdiler. Milas’ın iki güzide takımının maçını Muğla Bölgesi klasman hakemlerinden Semih Gökmen, Mustafa Dinç, Ece Naz Ağace triosu yönetti.

Müsabakanın başında her iki takımın taraftar gurupları takımlarına tezahürat ederek destek verdiler. Gurup birincisi olmak isteyen her iki takım müsabakaya istekli arzulu başladılar. Müsabaka başlar başlamaz her iki takım sporcuları maçın ilk 20. dakikasında temkinli oynayarak pozisyona girmekte zorluk çekti.

Maçın 27.dakikasında Dörtyol Sporlu Oğulcan ceza sahası dışından sert vurdu top üstten dışarı gitti.

Maçın 32. ve 39. dakikalarında Kıyıkışlacık Sporlu Mehmet Can Fudeyil tek başına taşıdığı topu ceza sahası içerisine girerek vurdu. Gollük vuruşları Dörtyol Spor takımı kalecisi Serkan iyi yer tutarak, bloke etmeyi bildi. Devre her iki takımın alan savunması yaparak rakip takım oyuncularına pozisyon vermemesi ile 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya her iki takım mutlaka gol kaydetmek için rakip kale önünde pozisyon bulmaya çalıştı.

Maçın 52. dakikasında Kıyıkışlacık Sporlu Mehmet Can Fudeyil ceza sahasına kadar girerek sert vurdu. Bu gollük vuruşu defans oyuncusu Yıldıray iyi kademeye girerek gollük atağı önledi.

Maçın 73.dakikasında Dörtyol Sporlu Yiğit rakiplerini geçerek kaleye sert vurdu. Topu takip eden Kıyıkışlack Sporlu kaleci Faruk mutlak gollük vuruşu kurtardı.

Dakikalar 74’ü gösterdiğinde Dörtyol Spor takımının orta sahada kaptırdığı topa sahip olan Kıyıkışlacık Sporlu Mehmet Fudeyil ceza sahasına girerek takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Kıyıkışlacık Spor’un attığı gol sonrasında beraberlik golünü bulmak için rakip yarı sahaya yerleşen Dörtyol Spor takımından beraberlik golü beklenirken maçın 79. dakikasında orta sahada Dörtyol Sporlu futbolcular yine top kaptırdılar. Hızlı gelişen atak sonrasında Kıyıkışlacık Spor takımı penaltı kazandı. Topun başına gelen Kıyıkışlacık Sporlu Taha Pesen topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.

Bu golden sonra Dörtyol Spor oyunu forse etmesine rağmen gol kaydına muaffak olamadı. Çok güzel görüntülerle başlayan Kıyıkışlacık Spor Dörtyol Spor müsabakası, çok da hoş olmayan görüntülerle sona erdi. Bu müsabakada görev yapan her iki takımın futbolcuları müsabaka boyunca görevlerini canla başla yaptı.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık