Kıyıkışlacık Spor, Gümüşlük İdmanyurdu karşısına çıkıyor

Mahalli ikinci amatör küme müsabakasında bugün Bodrum Gümüşlük İdmanyurdu sahasında gurup lideri olan Milas Kıyıkışlacık Spor ile Gümüşlük İdmanyurdu karşı karşıya geliyor.

Kıyıkışlacık Spor, Gümüşlük İdmanyurdu karşısına çıkıyor
  • 26 April 2023, Wednesday 10:08

Geçen hafta sonunu bay geçiren her iki takım çalışmalarına pazartesi gününden itibaren başladı.

Gurubunda puan kaybetmeden bütün maçlarını kazanmak için mücadele eden Milas Kıyıkışlacık Spor Kulübü başkanı iş adamı Akın Durmaz takımı hakkında gazetemize şunları söyledi;

“Muğla mahalli ikinci amatör kümenin en güçlü kadrosuna sahibiz. Futbolda kesin konuşmak doğru olmaz. Çarşamba günü Bodrum deplasmanında Gümüşlük Spor maçına çıkacağız. Hazırlıklarımızı hocalarımız Cenk Atasoy ile Mehmet Ali Altaş nezaretinde tamamladık. Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağımız Gümüşlük İdmanyurdu maçını kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Hedefimiz gurupta kalan 6 maçımızdan 18 puan almak. Nasıl bir kadroya sahip olduğumuzu iyi biliyoruz. Hiçbir takımı asla küçümsemiyoruz. Bizim hedefimiz gurupta puan kaybetmeden müsabakaları tamamlamak. Hafta ortasında deplasmanda karşı karşıya geleceğimiz Gümüşlük İdmanyurdu müsabakasında taraftarlarımıza bizlere destek vermeye çağırıyoruz.”

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık