Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Kıyıkışlacık’ta orman yangını…

İlçemiz Kıyıkışlacık Mahallesi'nde çıkan ve rüzgarın da etkisiyle kısa zamanda büyüyerek yerleşim alanlarını tehdit eden orman yangını, itfaiye ve orman ekiplerinin yoğun çabasıyla kontrol altına alındı ve soğutma çalışmalarına başlanıldı.

Kıyıkışlacık’ta orman yangını…

Bugün sabah saatlerinde ilçemize bağlı Kıyıkışlacık Mahallesi’ndeki ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgârın da etkisiyle kısa zamanda büyüyerek yerleşim alanlarını tehdit eden yangına, Milas Orman İşletme Müdürlüğü ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler müdahale ederek, yangını kontrol altına aldılar.

Yangının söndürülmesi için Muğla Orman Bölge Müdürlüğünden bölgeye takviye araç gönderilirken, koruma tedbiri açısından itfaiye ekiplerinden destek istendiği öğrenildi. Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin de katılmasıyla yoğun bir şekilde müdahale edilen yangın, yerleşim alanlarına ulaşamadan kontrol altına alındı. Yangında soğutma çalışmaları devam ederken, çıkan yangında ne kadar bir alanın zarar gördüğü ise tespit edilmeye çalışılıyor.  

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis