Kızılay ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırırken, Ramazan için bağış toplamaya başladı

Türk Kızılay Milas Şube ve Genç Kızılay Milas, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımları ulaştırdı. Türk Kızılay Milas Şubesi ayrıca; ihtiyaç sahipleri için zekat, fidye, fitre ve ramazan kolisi gıda bağışlarını toplamaya başladığını açıkladı.

Kızılay ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırırken, Ramazan için bağış toplamaya başladı

Türk Kızılay Milas Şube ve Genç Kızılay Milas, “Hoşgeldin Ramazan” diyerek bir dizi ziyarette bulundu. Gürceğiz ve Bayır Mahalleri için Ramazan gelirken ihtiyaç sahipleri için seferber olan Kızılay gönüllüleri, Gürceğiz mahallesinde evi yanan vatandaşın durumunu öğrenip yardımları ulaştırdı.

Milas Kızılay Başkanımız Ayşegül Semerci Güneş, Genç Kızılay Başkanımız Tansel Altay, Gürceğiz Muhtarımız Ersoy Yılmaz ve Bayır Muhtarımız Nazmi Şen, Genç Kızılay üyelerimiz Necibe Şenkır, Kaan Gürdağ, Mehmet Can Çetinöz, Fatih Alakaş, Damla Aytekin ve memurumuz Fatma Akar ile sahada olan Kızılay gönüllüleri, ihtiyaç sahibi vatandaşlara bağışlanan gıda kolisi , et konserve, ramazan pidesi, ikramlık hurma, su ve bayramlık kıyafetleri ve takım elbise yardımlarını iletti.

BAĞIŞ YAPABİLİRSİNİZ

Türk Kızılayı Milas Şubesi, “Ramazan bereketini paylaşan tüm kalplere Hilal Olsun Milas. Ramazan Bağışı yapmak isteyen hayırseverlerimiz Kızılay Şubelerimize bağışta bulunabilirler.” Diyerek yardımsever Milas halkını ihtiyaç sahipleri için bağış yapmaya davet etti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık