Kızılay Milas Şubesi, sel mağdurlarıyla iftarda buluştu

Geçtiğimiz kış aylarında üst üste sel felaketi nedeniyle zor günler geçiren ilçemize bağlı Kemikler Mahalle sakinleri, Kızılay Milas Şubesi tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Kızılay Milas Şubesi, sel mağdurlarıyla iftarda buluştu

Geride bıraktığımız kış aylarında üst üste iki kez aşırı yağışlar nedeniyle sel baskını yaşanılan Kemikler Mahallesi sakinlerinin, o günlerde yanında olan Milas Kızılay Şubesi, bu kez aynı mahallede düzenlediği iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu.

Kemikler Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına; Milas İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ergun Kırova, Milas İlçe Müftüsü Ali Saim Doğru, Milas Orman İşletme Müdürlüğü Şefi Mehmet Uysal, Kızılay Muğla Şubesi Başkanı Yusuf Kayacık ve yönetimi, Kızılay Bodrum Şube Başkanı Osman Akkartal ve yönetimi, Milas Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban ve gaziler, Kızılay Milas Şubesi yönetimi ve gönüllüleri, Kemikler Mahalle Muhtarı Mehmet Kızıldağ ve mahalle heyeti ile Kemikler mahallesi sakinleri katıldı.

Türkiye’de ve dünyada insani yardım hizmetinde model alınan, her türlü doğal afet sonrası yardıma koşan evrensellik temel ilkelerini benimsemiş bir hayır kuruluşu olan Kızılay’ın Kemikler Mahallesi’nin her daim yanında olduğunu ifade eden Kızılay Milas Şubesi Başkanı Ayşegül Semerci Güneş, iftar vesilesiyle Kemikler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir arada bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyetini ifade ederek, tüm misafirlerin Ramazan ayını kutladı.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık