Kızılay’dan beyaz eşya ve mobilya yardımı

Türk Kızılay Derneği Milas Şubesi, yaz aylarında yaşanan yangında evleri ağır hasar gören Çöketme, Gökbel, Bozalan, Gürceğiz, Bayır, Akçakaya ve Fesleğen Mahallesi’ndeki vatandaşlara beyaz eşya ve mobilya desteğinde bulundu.

Kızılay’dan beyaz eşya ve mobilya yardımı

Milas’ta temmuz-ağustos aylarında günlerce süren orman yangınlarında, evleri ve başlıca geçim kaynakları zarar gören bölge sakinlerine; Türk Kızılay Derneği tarafından beyaz eşya ve mobilya desteğinde bulunuldu.

Türk Kızılay Derneği Genel Merkezi’ne gerçekleştirilen bağışlar, Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ve Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu tarafından Milas’a gönderildi.

Evleri ve içerisindeki eşyaları kül olan Çöketme, Gökbel, Bozalan, Gürceğiz, Bayır, Akçakaya ve Fesleğen Mahallesi’ndeki vatandaşlara; 3 adet tam boy fırın, 2 adet Buzdolabı, 1 adet Süpürge, 3 adet elektrikli soba,  7 adet 3’lü kanepe, 1 adet masa takımı, 2 adet koltuk takımı, 2 adet çift kişilik baza yatak takımı, 3 adet tek kişilik baza yatak takımı, 40 adet 500 TL’lik market hediye kartı, 45 adet gıda kolisi ve 50 adet hijyen kolisi dağıtımı gerçekleştirildi.

 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık