Kızılay’dan pide dağıtımı

Milas Vefa Sosyal Destek Grubu’nda yer alan Türk Kızılay Milas Şubesi, gönüllüler ile kapı kapı dolaşarak Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşlara pide dağıttı.

Kızılay’dan pide dağıtımı

Koronavirüs salgının yayılımını önlemek için alınan sokağa çıkma kısıtlamasında Türk Kızılay Milas Şubesi vatandaşları yalnız bırakmıyor. Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Kızılay gönüllüleri sokağa çıkma yasağı olduğu günlerde kapı kapı dolaşarak vatandaşlara  her gün 1000 adet pide dağıtacak. Dağıtım, Ramazan ayının ilk günü olan Cuma günü başladı.
Türk Kızılay Milas Şube Başkanı Ayşegül Semerci Güneş yaptığı açıklamada; “Milas Türk Kızılay Şubesi olarak kapı kapı gezip Milaslı hemşerilerimize Ramazan Pidesi dağıtımı yaptık ve geçirdiğimiz bu zor günlerde Milaslı hemşerilerimize sokağa çıkma yasağı olduğu her gün 1000 adet ekmek dağıtmaya devam edeceğiz. Türk Kızılay Milas Şubesi olarak Milaslı hemşerilerimizin her daim yanındayız. Bağış yapan hemşerilerimizden Allah razı olsun. Zor günlerde hep birlikteyiz. Hoşgeldin Şehri Ramazan, Ramazan Ayınız mübarek olsun” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık