Kocadon ve Serçek'in birlikte Milas mesaisi sürüyor

Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon ve Milas Belediye Başkan Adayı Ali Doğan Serçek; 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçim hazırlıklarını ilçemizdeki STK’lara yönelik bir dizi ziyaret ve vatandaşla bir araya gelerek sürdürüyor.

Kocadon ve Serçek'in birlikte Milas mesaisi sürüyor

DP Büyükşehir Başkan Adayı Kocadon, geçtiğimiz hafta ilçemize gelerek, parti binasında basın açıklaması yapmış ve ardından da ilçemizdeki bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmişti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kocadon, Milas Belediye Başkan Adayı Ali Doğan Serçek, Demokrat Parti İlçe Başkanı A. Barış Kisirlioğlu ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte bu kez Bafa, Selimiye, Beçin mahalleleri ve Cumartesi Pazarı’nda alışveriş yapan Milaslılar ve pazarcı esnafıyla bir araya geldi.

DP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon kimseyle bir sorunu olmadığını belirterek; “Ben siyasi terbiye aldım. Kimseye sataşmam. Gerek yok bunlara. İnsanları karalayıp, meydanda bağırmak bize yakışmaz. 2009’da herkes bana karşı çıkarken, CHP’nin Bodrum’da yüzde 80 oyu var, DP’den kazanamazsın dediler. Halk değişim istiyor, diye Bodrum belediye başkanlığı seçimine girdim. İnanmadılar, kazandık. 2014’te yarımada seçimi oldu, yine kazandık. Ben 10 belediye kapattım, arkadaşlar. Ne bir görüş, ne de bir müfettiş istedim. Kapanan tüm belediyelerin borçlarını ödedim. Ağzımdan laf çıkmadı. Bu sürece girdiğimizde, benim 2016 yılına kadar hiçbir derdim ve sıkıntım yoktu. Ne zaman ki Bodrum’un dinamik güçleri elimden alınmaya başladı, gelirlerim elimden alınmaya başladı, biz zorlanmaya başladık. İşte o zaman feryatlar başladı. Sadece biz değil, Fethiye, Yatağan, Milas ve diğer ilçeler” diyerek, 2016 yılından itibaren Bodrum Belediyesi olarak yaşadıkları sıkıntıları anlattı.

Bafa, Selimiye, Beçin Mahalle sakinleriyle buluşan ve bazı vatandaşların, Kocadon ve Ali Doğan Serçek’e seçilmeleri halinde ne gibi projeleri olduğunu sorması üzerine Kocadon ve Serçek, ana başlıklar halinde projelerini anlatmaya çalıştılar.

Birlikte İlçemize bağlı İsmetpaşa Mahallesi’nde kurulan Cumartesi Pazarı’nı dolaşan, alışveriş yapan vatandaş ve pazarcı esnafıyla görüşen Kocadon, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde mutlaka Milas’a yakışır bir meyve-sebze hali yapacağını ve bu yolla hem üreticinin kazanacağını, hem de Milas halkının daha ucuza ürün satın alacağını söyledi. Ali Doğan Serçek ve meclis üye adayları, Pazar günü de Baltalıkapı Pazarı’nda vatandaşlarla buluşmaya devam etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık