Konser görkemli geçti

​​​​​​​Milas’ın tanınmış Udi ve Keman sanatçılarından Sadık Selçukkaya için 99.’su düzenlenen Milas Türk Musikisi Derneği konseri 25 Mayıs Perşembe günü akşam saatlerinde Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonunda gerçekleşti.

Konser görkemli geçti

Katılımın yoğun olduğu ve görkemli geçen konseri Udi Sanatçı Mehmet Burak Yılmaz yönetti. Her biri birbirlerinden usta saz sanatçılarının icra ettiği konserde 22 solist ve korist yer aldı.

Seyredenlere keyifli bir akşam yaşatan konserde kadınlarda Nurten Âdemoğlu, Serap Özkan, Azime Tunca, Olcay Aybilek Kır, Seda Korkmaz, Özlem Savcı, Pınar Küçük, Mehpara Akay, erkeklerde ise Sadi Eser, Şükrü Demirkol, Birol Akkaya, Kadir Akay, Cenk Akalın güzel sesleriyle geceye damga vurdular.

Birbirinden şık kadın ve erkeklerin sahne aldığı konserin sonunda uzun yıllar Milas’ta gerek Türk Sanat Müziği, gerekse Türk Halk Müziği derneklerinde sanatçı ve başkanlık yapan, bir çok sanatçının yetişmesinde büyük katkısı olan

üstat Sadık Selçukkaya’ya Milas Türk Musikisi Derneği Başkanı Fuat Turan ile Dernek Başkan Yardımcısı Şükrü Demirkol  çiçek ve plaket verdiler. Konsere gelen konuklar üstat  Sadık Selçukkaya, hocaya plaket verilirken ayakta alkışladılar.

Konseri düzenleyen Milas Türk Sanat Musikisi Derneği Başkanı Fuat Turan ve güzel Türkçesi, güzel sesiyle sunan başkan yardımcısı Şükrü Demirkol’a Milas Önder Gazetesi olarak teşekkür ediyoruz.

 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık