Konser sanatseverlerden tam not aldı

Milas Belediyesi’nin destek verdiği Milas Türkü Dostları Kültür ve Sanat Derneği tarafından konser düzenlendi.  Konsere yoğun ilgi olurken, sanatseverlerden de tam not aldı.

Konser sanatseverlerden tam not aldı
  • 19 February 2024, Monday 11:56

Milas Türkü Dostları Kültür ve Sanat Derneği tarafından Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu'nda "İsme Yazılan Türküler Konseri" gerçekleştirildi. TRT ses ve saz sanatçılarının da katılım gösterdiği konserde, birbirinden güzel eserler seslendirilirken, dinleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Zeybek’in yanı sıra, Milas protokolünün yoğun katılım gösterdiği konsere, sanatseverlerin de ilgisi büyük oldu.  Ayrıca TRT ses ve saz sanatçılarından İhsan Mendeş , Abdullah Sözen , Mustafa Günseli ile türkülerin prensesi adıyla bilinen Neslinay Çınar konserin onur konukları oldu.

Milas Türkü Dostları Kültür ve Sanat Derneği tarafından yapılan açıklamada; "Milas için daha güzel projelere imza atmak ve güzel anılar bırakmak için çalışmalarımız devam edecek; bu anlamda kuracağımız gençlik korosuna tüm gençlerimizi derneğimize bekliyoruz. Haydi gençler, gençlik korosunda buluşalım" denildi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık