Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Kontrol noktalarında denetim

Muğla Valisi Esengül Civelek, Bafa Jandarma Karakol Komutanlığı önündeki yol kontrollerini denetledi.

Kontrol noktalarında denetim

Milas-Söke Karayolu’nda olması itibariyle, Muğla’nın hareketli bir giriş-çıkış noktası olan Bafa’da özel araçlarıyla seyahat eden vatandaşlar, Koronavirüs tedbirleri kapsamında kontrol edildi.
Muğla Valisi Esengül Civelek ve Milas Kaymakamı Eren Arslan, koronavirüs önlemleri kapsamında Milas-Bafa karayolu üzerinde bulunan uygulama noktasında özel araçlarıyla seyahat eden vatandaşlara yönelik Jandarma-Polis ve sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmaları denetledi.
Muğla giriş ve çıkışlarında oluşturulan uygulama noktalarında Polis ve Jandarma Trafik ekiplerince durdurulan özel araçlarda bulunan sürücü ve yolcuların sağlık personeli tarafından sağlık kontrolleri yapılıyor. Şehirlerarası seyahat eden tüm vatandaşların varış illerinde ikametlerinde 14 gün boyunca gözlem altında tutulması zorunluluğu tebliğ ediliyor.
Bafa uygulama noktasında görev alan sağlık personeli 24 saat esasına dayalı olarak şehre giriş yapmak isteyen tüm araçları durdurarak ateş ölçer ile araçlarda bulunan vatandaşların kontrolleri gerçekleştiriliyor. Adres ve kimlik bilgileri alınarak ilgili birimlere yönlendiriliyor. Ayrıca vatandaşlara uyarılarda bulunularak almaları gereken tedbirler konusunda bilgiler aktarılıyor. Özellikle gıda tedarik sürecinde yer alan kamyon ve tırların kontrolleri
bekletilmeksizin gerçekleştiriliyor. Vali Civelek de sosyal mesafeyi gözeterek, vatandaşlara evlerinde kalmaları, 14 gün boyunca dışarı çıkmamaları konusunda uyarılarda bulundu ve alınan tüm önlemlerin vatandaşların sağlığı için olduğunu ifade etti.
Koronavirüsle mücadele sonlanıncaya kadar il girişlerinde bulunan Polis ve Jandarma uygulama noktalarında kontrol faaliyetlerine aralıksız devam edilecek.
Denetlemeleri sırasında Vali Civelek’e Milas Kaymakamı Eren Arslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu eşlik etti.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis