Konya'daki katliama tepki için iş bırakıyorlar

Konya'da Uzman Doktor Ekrem Karakaya çalıştığı hastanede silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Saldırgan Hacı Mehmet Akça, Karakaya’yı vurduktan sonra aynı silahla hayatına son verdi. Doktor Karakaya'nın saldırı sonucu öldürülmesiyle tüm ülke ayağa kalktı. Sağlık çalışanları 7-8 Temmuz tarihlerinde iş bırakacak. Bugün saat 13.00'te Atapark Meydanı'nda basın açıklaması gerçekleştirecek.

Konya'daki katliama tepki için iş bırakıyorlar

Konya'da dün öğle saatlerinde başka bir hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan bir kişi, annesinin ölümünden sorumlu tuttuğu  Konya Şehir Hastanesi’nde Kardiyoloji Bölümü’nde görev yapan Uzman Doktor Ekrem Karakaya'ya silahlı saldırı gerçekleştirdi. Zanlı, Karakaya'yı öldürdükten sonra intihar etti. Yaşanan silahlı saldırı, tüm yurtta üzüntüye neden oldu. Sağlık çalışanları ise saldırıya tepki göstererek 2 günlük iş bırakacaklarını açıkladı.

Sendika ve meslek örgütlerinin yaptığı açıklamalara göre 7-8 Temmuz tarihlerinde acil dışında sağlık hizmeti verilemeyecek. Milas'ta ise saat 13.00'te ise Atapark Meydanı'nda basın açıklaması gerçekleştirilecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık