Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Kooperatifler ve belediye arasında protokol

Milas Belediyesi ve Milas’ta faaliyet gösteren 3 kooperatif arasında protokol anlaşması imzalandı. Protokol töreninde konuşan Başkan Tokat, “Her zaman üreticinin yanındayız” ifadelerini kullandı.

Kooperatifler ve belediye arasında protokol
  • 15 December 2021, Wednesday 11:20

Milas Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Milas Anatolie Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ve Bahçeburun, Kafaca, Epçe, Küçük Dibekdere, Kızılcayıkık, Kırcağız Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri ile Milas Belediyesi arasında protokol anlaşması imzalandı. Yapılan açıklamada protokolün amacının, “Sürdürülebilir kırsal kalkınmanın sağlanması, Milas Belediyesi olarak tarımsal kalkınma kooperatiflerinin iyileştirilmesi esas alınarak kooperatiflerin ve kooperatifçiliğin desteklenmesi amacına uygun olarak gelir düzeyi, pazarlama ve iletişim koşullarını iyileştirecek tedbirlerin alınması ve ürün çeşitliliğinin sağlanması ve Kadınların sosyal ve ekonomik yaşamda desteklenmesi, kırsal kalkınmanın sağlanması, Milas Belediyesi olarak kadın girişimi üretim ve işletme kooperatiflerinin iyileştirilmesi esas alınarak kooperatiflerin ve kooperatifçiliğin desteklenmesi.” olarak ifade edildi. Protokol imzasını, S.S. Milas Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (KİKAKOOP) ile yapılan protokolü KİKAKOOP adına kooperatif başkanı Fatma Korkmaz, S.S. Milas Anatolie Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ile yapılan protokolü kooperatif adına başkan Feray Albasan, Bahçeburun, Kafaca, Epçe, Küçük Dibekdere, Kızılcayıkık, Kırcağız Tarımsal Kalkınma Kooperatifi adına başkan Mehmet Gürsoy imzaladı.

“Üretimin ve Üreticinin Her Zaman Yanındayız”

Gerçekleştirilen protokol töreninde konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, kırsal kalkınmanın önemini vurgulayarak, “Milas Belediyesi olarak her zaman üretimin ve üreticimizin yanındayız. Bugün önemli bir gün… İlçemizde faaliyet gösteren 3 önemli kooperatifimizle işbirliği protokol anlaşmamızı imzaladık. Hem üretimin ve üreticinin desteklenmesi hem de kooperatiflerin başarılı olması anlamında böyle bir işbirliğine giriyoruz. Önümüzdeki süreç içerisinde farklı alanlarda yapacağımız çalışmalar ve desteklerle birlikte geliştireceğiz. Ben öncelikle kooperatif başkanlarımıza ve değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum. İmza altına almış olduğumuz protokol anlaşmamızın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis