Kulüp başkanları yemekte bir araya geldi

​​​​​​​2022-2023 Futbol sezonunda Muğla mahalli ikinci amatör kümede yer alacak olan, 22 yıldan beri mahalli lige katılmayan bu sezondan itibaren ligde yer alacak olan Milas Kıyıkışlacık Spor, Kulübü, Ersan Restoran’ta tanışma yemeği düzenlendi.

Kulüp başkanları yemekte bir araya geldi
  • 02 February 2023, Thursday 15:00

Geçen sezon mahalli birinci amatör kümeden ikinci amatör kümeye düşen Bafa Zeytin Spor ile bu sezon yeni kurulan ilk kez mahalli ikinci amatör kümede yer alacak olan Güllük Hermiyas Spor takımlarının başkanları Kıyıkışlacık Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nun Kıyıkışlacık Ersan Restoran’ta verdiği yemekte bir araya geldiler. Yemekte birbirlerine sezon boyunca centilmenlik    içinde geçecek bir sezon dilediler.    

Kıyıkışlacık Spor Kulüp Başkanı Akın Durmaz, bu sezon mahalli ikinci amatör kümede Milas’ı temsil edecek olan Milas Dörtyol Gençlik Spor, Milas Boğaziçi Bargilya Spor, Güllük Hermiyas Spor,  Bafa Zeytin Spor kulüp başkanlarına davette bulunarak, takımların birbirleriyle dostluk içerisinde geçen bir sezon olması dileğinde bulundu. Yemeğe, Bargilya Spor ile Dörtyol Spor takımları mazeretleri nedeniyle katılmadı.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen yemeğe Muğla Amatör Spor Kulüpleri Başkanı aynı zamanda Milas Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ersin Köksal, Milas İlçe Spor Müdürü Tayfun Uslu, spor muhabirleri ve Kıyıkışlacık Spor Kulübü Başkanı Akın Durmaz ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Konuklarını kapıda karşılayan, çok iyi misafirperverlik gösteren   Başkan Durmaz, yemeğe katılanlara teşekkür ederek, çok iyi kadro kurduklarını, amatör kümede şampiyonluk hedeflediklerini vurgu yaptı.

Yemeğe katılan İlçe Spor Müdürü Tayfun Uslu ise bütün takımlara eşit mesafede olacaklarını ve önümüzdeki hafta sonu başlayacak ikinci amatör kümede başarılar diledi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ikinci başkanı ve aynı zamanda Milas Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ersin Köksal, A.S.K.F ile ilgili yardım isteyenlere yardımcı olacağını söyledi. Yemek geç saatlere kadar sürdü. Milas Kıyıkışlacık Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri yemek sonunda misafirlerini yine kapıya kadar uğurladı.

Milas Önder Gazetesi olarak 2022-2023 sezonunda ikinci amatör kümede yer alacak olan bütün takımlara başarılar diliyoruz.  

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık